Om ossJämföralån.com är en hemsida med guider kring olika sätt att jämföra lån. Detta med allt från de dyraste högkostnadskrediterna till de stora bolånen.

  • Vad är viktigt att jämföra?
  • Vad är effektiv ränta?
  • Hur sker jämförelse på enkelt sätt?

Sidan utger sig inte för att ha all information inom ämnet. Vidare läsning hänvisas istället till Konsumentverket och dess sida om privatekonomi. På Konsumentverkets sida finns även hjälp till personer som har lån som är så stora att de har svårt att hantera dem.

Disclaimer

Jämföralån.com kan användas som inspirationssida inför att lån ska jämföras. Men det är alltid viktigt att som konsument ta egna beslut – som vilar på fakta från flera olika källor. Ingen artikel på denna sida ska alltså uppfattas som finansiell rådgivning. Istället ska det uppfattas som allmän information med målet att hjälpa personer att jämföra räntor.

Integritet

Webbplatsens integritetspolicy finns här

Affiliatelänkar på sidan

Jämföralån.com har samarbete med ett par olika kreditgivare. Länkar till dessa är affiliatelänkar. En besökare kan klicka på dessa länkar och omdirigeras till kreditgivaren. Skulle ett lån sedan tecknas kommer en viss ersättning att utgå till ägaren av sidan.

Kontakt och ägarskap

Kontakt med webbplatsens ägare kan ske via formuläret här. Ägare är Skribentus AB. Företagets organisationsnummer är 556994-3060 och mer information/adress hittas på Allabolag.se.